Sunday, July 12, 2020
Ballina Etiketimet Tender

Etiketim: tender

Kriporja: Në tender për shitjen e kripës u paraqitën dy oferta

Drejtori administrativ i Kripores së Ulqinit, Ognjen Jovoviq, tha për agjensinë Mina-business se në tenderin për shitjen e rezervave të kripës kanë ardhur dy...

Vazhdim i komedisë: Kriporja përsëri në shitje, kësaj rradhe kërkohen 149...

Komedia rreth shitjes së Kripores së Ulqinit vazhdon edhe më tutje. Edhe pse është e qartë se ajo nuk mund të shitet, të paktën...

Kriporja në tender për të 14-tën herë

Komedia e shpalljes së tenderit të ri për shitjen e Kripores do të vazhdojë edhe më tej. Drejtori administrativ Ognjen Jovoviq, ka deklaruar për...

Tenderi për TV Ulqinin i dirigjuar?

Ndërmarrja "RTV Ulqini" para disa ditëve ka hapur tenderin e ri për pajisjen me mjetet teknike të nevojshme për hapjen e televizionit lokal. Pasi tenderi...

Komuna: Në shitje dy prona në Pinjesh

Komuna e Ulqinit së shpejti do të bëjë thirrje publike për shitjen e dy tokave në lagjen Pinjesh. Bëhet fjalë për prona të karakterizuara si...

Dështon hapja e TV Ulqinit

Tenderi për kabllimin dhe blerjen e pajisjeve për Radio Televizionin e Ulqinit ka dështuar. Ky është konstatimi i Komisionit për zbatimin e tenderit, pasi...

Tender për pastrimin e degës së lumit Buna

Drejtoria e Ujrave e Malit të Zi, ka hapur tender për pastrimin e degës së djathtë të lumit Buna, sipas Projektit për mirëmbajtjen e...

Ja oferta e Polin për akua park!

Kompania turke "Polin", e cila është e vetmja që është paraqitur në tenderin e hapur nga Komuna e Ulqinit për dhënien me qira të tokës në...

Tenderi i ri për Kriporen e Ulqinit

Drejtoria e Kripores së Ulqinit “Bajo Sekuliq” në falimentim, bënë thirrje të interesuarëve që gjatë 30 ditëve të ardhshme të paraqesin ofertat për, bashkëpunim...

MOST POPULAR

HOT NEWS