Friday, July 10, 2020
Ballina Etiketimet Takimi mbarekombetar i biznesit

Etiketim: Takimi mbarekombetar i biznesit

Takimi Mbarëkombëtar i Biznesit: Nazif Cungu vlerësohet me çmim nderi

Në Takimin Mbarëkombëtar të Biznesit që po mbahet në Tiranë, njëri prej afaristëve më të suksesshëm të Ulqinit, Nazif Cungu, është vlerësuar me çmim...

UBA dhe BKA në Takimin Mbarëkombëtar të Biznesit

Shoqatat afariste nga Ulqini UBA (Ulcinj Business Association) dhe BKA (Business Club Ana Malit)  janë duke marrë pjesë në Takimin Mbarëkombëtar të Biznesit të...

MOST POPULAR

HOT NEWS