Sunday, August 9, 2020
Ballina Etiketimet Takimi Forca-PDS

Etiketim: Takimi Forca-PDS

Vijesti: Forca kërkon postin e kryetarit të komunës

Në takimin e djeshëm të mbajtur në Podgoricë në mes përfaqsuesve të Forcës dhe PDS, nuk ka pasur një marrëveshje përfundimtare, shkruan Vijesti. Sipas burimeve të kësaj...

Takimi Forca-PDS: Veprimet politike të bëhen në interes të Ulqinit

Në takimin e mbajtur në mes të përfaqësuesve të PDS-it dhe Forcës në Podgoricë, ku morën pjesë z. Markoviq, z. Gvozdenoviq dhe z Nrekiq,...

MOST POPULAR

HOT NEWS