Friday, July 10, 2020
Ballina Etiketimet Studentat në Shqipëri

Etiketim: studentat në Shqipëri

KKSH: Lista e kandidatëve nga Mali i Zi që fituan të...

Ministria e Arsimit dhe Sportit e Republikës së Shqipërisë, ka shpallur listën e kandidatëve fitues nga Mali i Zi, Kosova, Presheva, Bujanovci e Medvegja,...

KKSH: Lejet e qëndrimit për studentat në Shqipëri janë falas

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi, informon të gjithë studentët shqiptar nga Mali i Zi, të cilët vazhdojnë studimet në Republikën e...

MOST POPULAR

HOT NEWS