Monday, July 6, 2020
Ballina Etiketimet Strazbur

Etiketim: Strazbur

Strazbur: Mali i Zi humb gjygjin për aksionin “Fluturimi i shqiponjës”

Mali i Zi ka humbur gjygjin në Strazbur, pasi gjatë aksionit “Fluturimi i shqiponjës”, antarët e Njësisë speciale antiteroriste kanë ushtruar dhunë të tepruar...

Strazbur: Komunat në Mal të Zi të zhytyra në borxhe dhe...

Kongresi i pushteteve lokale dhe rajonale i cili u mbajt në Strazbur, unanimisht e miratoi raportin e monitorimit për demokracinë lokale në Mal të...

MOST POPULAR

HOT NEWS