Monday, July 13, 2020
Ballina Etiketimet Sistemi i kanalizimit

Etiketim: sistemi i kanalizimit

Të mërkurën seanca e Kuvendit Komunal: Priten miratimet për investimet milionshe...

Seanca e radhës e Kuvendit Komunal është planifikuar për ditë e merkurë me fillim në ora 11.00. Këtë për portalin tonë e konfirmoi krytari i...

Investimi 5 milionësh në kanalizim: Qeveria dha pëlqimin, në shtator fillojnë...

Investimi me vlerë 5 milionë euro në rrjetin e kanalizimit Kodra-Totosh-Mali i Bardhë-Braticë, i cili do të financohet nga kredia e Bankës Europiane për...

Investimi prej 5 milion euro në kanalizim fillon me 15 shtator...

Sot është mbajtur një takim pune në kabinetin e Kryetarit të KK Ulqin, Mr. Fuad Haxhibeti ku të pranishëm kanë qenë përfaqësuesit e Procon...

Tenderi për sistemin e kanalizimit: Caktohen përfaqsuesit e Komunës së Ulqinit

Mustaf Gorana, inxh. i makinerisë dhe Sekretar për planifikim hapsinor, si dhe Xhemal Dervishi inxh. i ujrave dhe drejtues në NP Ujësjellës dhe Kanalizime,...

Komuna: Mbahet takimi lidhur me fillimin e punimeve të ndërtimit të...

Në fillim të tetorit Banka Evropiane për investime do investojë 5 500 000,00 euro dhe do fillojë punimet  për ndërtimin e sistemit të kanalizimeve...

MOST POPULAR

HOT NEWS