Friday, July 10, 2020
Ballina Etiketimet Sindikata

Etiketim: sindikata

Sindikalizmi në Mal të Zi; Thyerje dyersh dhe grushtime

Se sindikalizmi i mirëfilltë në Mal të Zi nuk ka ekzistuar kurrë e dinë edhe fëmijët, por kohët e fundit gjërat kanë marrë formën...

Kush është “pakica” që largoi Keko Lamoviqin nga posti në sindikatë?

Bordi kryesor i Lidhjes së Sindikatave të Malit të Zi ka vendosur, siç thonë ata për shkak të daljes në pension të funksionarit të...

MOST POPULAR

HOT NEWS