Sunday, August 1, 2021
Ballina Etiketimet Shtëpia e kulturës

Etiketim: shtëpia e kulturës

Filloi vendosja e kulmit në Shtëpinë e Kulturës në Vuthaj

Nga Esad Gjonbalaj Foto: Kelmend Ahmetaj Komuna e re Gucisë si duket ka filluar të ndikojë sado pak me angazhimet e saj në mirëqenien e qytetarëve....

Të dielen drama “Nata e Buzmit/Vishkujve”

Në Shtëpine e Kulturës, të dielen në ora 19.00 do të shfaqet drama "Nata e Buzmit/Vishkujve" Drama eshte bashkëpunim i rinisë nga Kishat Tona dhe...

MOST POPULAR

HOT NEWS