Monday, July 13, 2020
Ballina Etiketimet Shqiptaret

Etiketim: shqiptaret

Këshillat Kombëtare në Mal të Zi të pakënaqur

Këshillat Kombëtare në Mal të Zi kanë dalë sot me një deklaratë të përbashkët lidhur me propozimet për ndryshimet në Ligjin për të Drejtat e...

Drejtësi dhe asgjë tjetër

Shkruan: Marin Mema Do të doja të dëgjoja sot qoftë edhe një nga ekspertët e mëdhej që bëjnë sikur e njohin ballkanin të më thoshte...

Fituesit e kuotave për studime në Shqipëri

Ministria e Arsimit dhe Sportit e Shqipërisë ka shpallur listën e kandidatëve shqiptarë nga Maqedonia, Mali i Zi, Presheva, Bujanovci dhe Medvegja, fitues në...

MOST POPULAR

HOT NEWS