Sunday, August 1, 2021
Ballina Etiketimet Shoqata “Ana Malit”

Etiketim: Shoqata “Ana Malit”

Nënshkruhet memorandumi në mes BKA dhe shoqatës “Ana e Malit –...

MEMORANDUM BASHKËPUNIMI NË MES SHOQATËS SHQIPTARO-AMERIKANE ANA E MALIT - NEW YORK DHE BIZNIS KLUB ANAMALIT SHOQATA SHQIPTARO-AMERIKANE ANA E MALIT më seli në New York dhe BIZNIS KLUB...

BKA dhe Shoqata Ana Malit – New York hapin zyrën e...

BKA dhe Shoqata Shqiptaro-Amerikane "Ana Malit" në New York më datë 30.08.2015 më fillim në ora 20:00 në një ceremoni solemne do të hapin...

MOST POPULAR

HOT NEWS