Tuesday, July 7, 2020
Ballina Etiketimet Shkolla ‘Gjergj Kastrioti Skenderbeu”

Etiketim: shkolla ‘Gjergj Kastrioti Skenderbeu”

Nesër në shkollën e Krajës jepet shfaqja “Sot tetë ditë” e...

Me rastine 7 Marsit, festës së mësuesit, 8 Marsit, ditës së gruas, dhe 10 Marsit , ditë së shkollës Gj.K.Skenderbeu, seksioni i dramës i...

Kraja së shpejti rrezikon të mbetet pa banorë

Situata në zonën e Krajës përsa i përket situatës socio-ekonomike ka kohë që është alarmante, dhe kjo gjëndje po rëndohet përditë e më shumë. Në...

TV Vijesti: Shkolla fillore Gj.K. Skenderbeu në Ostros (video)

TV Vijesti, gjegjësisht redaksia e emisionit “Oboji me” e cila ndihmon shkollat në Mal të Zi, këtë radhë është ndalur në Ostros të Krajës. Ato...

Shkolla fillore “Gjergj Kastrioti Skenderbeu” në Krajë, sot feston ditën e...

Sot, me 10 mars, shkolla fillore “Gjergj Kastrioti Skenderbeu” në Ostros të Krajes, solemnisht do të festojë ditën e vet. Me këtë rast do të përurohet...

MOST POPULAR

HOT NEWS