Sunday, August 1, 2021
Ballina Etiketimet Sekretariati për veprimtari komunale

Etiketim: sekretariati për veprimtari komunale

Ka edhe kështu: Dysheku në mes të bulevardit

NP Veprimtaritë Komunale ka postuar në faqen e vet në facebook një fotografi që tregon cudirat e sezonit në Ulqin. Në mes të bulevardit dikush ka...

Fillon vendosja e shtyllave për rregullimin e parkimit

Sekretari i Sekretariatit për Veprimtari Komunale, Avdulla Dervishi, deklaroi për portalin tone se së shpejti fillon vendosja e shtyllave në trotuaret e bulevardit Gj.K....

Komuna: Shqyrtim publik për parkingje

Sekretariati për veprimtari komunale dhe mbrojtje të ambientit i Komunës së Ulqinit organizon dhe realizon shqyrtimin publik në lidhje me plotësimin e vendimeve për...

MOST POPULAR

HOT NEWS