Saturday, December 5, 2020
Ballina Etiketimet Sanim

Etiketim: sanim

Sanohet Qëndra për kulturë

Drejtori i Qendrës për kulturë dr. Nail Draga, në intervistë për TV Teuta deklaroi se sanimi i kulmit të këtij institucioni është në vazhdim...

Më në fund: Rikonstruktimi final i rrugës në Krruç!

Kontrata për sanimin e rrugës Ulqin-Tivar, në Krruç, është nënshkruar dhe së shpejti fillojnë punimet. Sekretari për veprimtari komunale në komunën e Ulqinit, Avdo Dervishi,...

MOST POPULAR

HOT NEWS