Saturday, August 15, 2020
Ballina Etiketimet Sabri salaj

Etiketim: sabri salaj

Sabri Salaj: Koncepti i dorëheqjes është koncept edukativ dhe moral

Në mbledhjen e mbajtur për diskutim rreth rebalansit të buxhetit për vitin 2015 , këshilltari i Forcës Sabri Salaj në diskutimin e tij rreth...

Sabri Salaj: Subjektet politike shqiptare në Mal të Zi në pluralizëm...

Ndryshimi i sistemit politik në ish- Jugosllavi dhe vendosja e pluralizmit politik në fillim viteve ’90, për shqiptarët në Malin e Zi hapi një...

Këshilltari i Forcës: Kriporen ta menaxhojë Komuna e Ulqinit

Nga Sabri Salaj Dhënia në mënaxhim e Kriporës, Parkut Kombëtare dëshmon edhe njëherë se Komuna e Ulqinit më ndërmarrjet e veta është thjesht spektator në...

Sabri Salaj : Reforma institucionale ose mandati t’iu kthehet qytetarëve

Marrëveshja ndërmjet subjekteve politike shqiptare, për qeverisjen lokale në Ulqin, është një marrëveshje të cilën po ta shohësh, në parim dhe përmbajtje meriton të vlerësohet....

Salaj: Nuk ka devastim të Shasit

Bashkësia Lokale Katërkollë ka dalë me një deklaratë për opinion lidhur me informatat që kanë dalë në media ditët e fundit për devastimin e Shasit. Deklaratën po...

MOST POPULAR

HOT NEWS