Wednesday, June 23, 2021
Ballina Etiketimet Rrëshqitje e dheut

Etiketim: rrëshqitje e dheut

Ndërtimet pa leje: Fillojnë pasojat e para

Rrëshqitja e dheut në lokalitetin e Krruçit ka dëmtuar rëndë objektet e banimit edhe rrugët lokale, por siç duket këto nuk do të jenë...

Duke pritur me ankth rreshjet e reja

Epilogu i dëmeve të shkaktuar nga shirat dhe rrëshqitjet e dheut në komunën e Ulqinit është mjaft i madh, por akoma nuk ka një...

Rrëshqitja e dheut në Krruç: Pamje kataklizmike

Rrëshqitjet e dheut në lokalitetin Krruç, kryesisht me shtëpi verore, ka dëmtuar një numër të madh shtëpish, kurse rruga tashmë nuk ekziston. Është evidente që...

Rrëshqitje e dheut në Krruç. Dëmtohen rëndë shtëpitë

Pas përmbytjeve të djeshme, rreziku i radhës është shfaqur në formën e rrëshqitjeve të dheut. Portali "Vijesti" njofton se në lagjen Krruç, kodra me largësi...

MOST POPULAR

HOT NEWS