Monday, August 2, 2021
Ballina Etiketimet Regjistrim i studentave

Etiketim: regjistrim i studentave

KKSH: Lista e kandidatëve nga Mali i Zi që fituan të...

Ministria e Arsimit dhe Sportit e Republikës së Shqipërisë, ka shpallur listën e kandidatëve fitues nga Mali i Zi, Kosova, Presheva, Bujanovci e Medvegja,...

KKSH: Udhëzim për regjistrim në universitetet e Shqipërisë

Në faqet e mëposhtme studentët e ardhshëm mund të gjejnë udhëzimet e nevojshme për regjistrim në unversitetet e Shqipërisë.  

MOST POPULAR

HOT NEWS