Sunday, April 11, 2021
Ballina Etiketimet Radomir Mikan Zec

Etiketim: Radomir Mikan Zec

Të mësosh “nashke” për tre muaj

Ditët e fundit, skenën politiko-shoqërore të Ulqinit, e trazoi në një farë mënyre tentativa e drejtorit të Rivierës së Ulqinit që disa punëtorëve tu...

Skandal: Drejtori kërcënon puntorët nëse nuk mësojnë gjuhën malazeze

foto : ulqini-online   Në një dokument të publikuar nga portali "ulqini-online", drejtori i Rivierës së Ulqinit Radomir Mikan Zec, ka kërcënuar punëtorët se do ti vendos...

Kush po interesohet për Ulqinin?

Në mediat e ndryshme dje u fol për një interesim të investitorëve arab, gjegjësisht nga Emiratet e Bashkuara, për Adën dhe Plazhën e Madhe...

Zec: Ulqinit i duhet një Piter Mank

Drejtori i HTP "Riviera e Ulqinit" Radomir Mikan Zec, tha për gazetën "Dnevne Novine" se duhet bërë kujdes në privatizimin e kompanisë që ai...

MOST POPULAR

HOT NEWS