Monday, July 13, 2020
Ballina Etiketimet Qëndra ditore “Sirena”

Etiketim: qëndra ditore “Sirena”

Xhamia e Klleznës: Realizohet aksioni “Të festojmë së bashku”

Në kuader të Xhamisë, Forumi Rinor i Xhamisë së Klleznës vitin e dytë radhazi realizoj kampanjën me moton "Të festojmë së bashku", ku kampanja...

Alaj: Shqetësuese që disa prind nuk i regjistrojnë fëmijët në qendrën...

Drejtori i qendrës ditore për fëmijët me pengesa në zhvillim “Sirena”, Bilal Alaj, tha për TV Teuta se këtë vit janë regjistruar 14 fëmijë...

Qëndra ditore “Sirena” tani me ambulancë të pajisur

Institucioni bamirës Kisha Jezu Krishti shenjtori i ditëve të fundit, nga SHBA dhe me seli në Podgoricë, ka bërë të mundur pajisjen e mini...

MOST POPULAR

HOT NEWS