Saturday, December 5, 2020
Ballina Etiketimet Prokuroria e larte

Etiketim: prokuroria e larte

Këshilltarët e Komunës së Ulqinit thirren nga Prokuroria

Disa këshilltarë të Komunës së Ulqinit u thirrën nga Prokuroria e Lartë që të japin deklarata në lidhje me rastin e Kino Bahces. Deri tani...

Hetime të reja: Në shënjestër Hajdinaga dhe Gjeka

Njoftime nga Prokuroria e Lartë tregojnë se së shpejti do të bëhet analiza e dokumentacionit të mbledhur në lidhje me parregullsitë në qeverisjen lokale...

MOST POPULAR

HOT NEWS