Sunday, August 1, 2021
Ballina Etiketimet Popullsia e Shqipërisë

Etiketim: popullsia e Shqipërisë

Shqipëria po shuhet, 40% e popullsis do ketë ikur deri në...

Një shtet nuk mund të funksionojë pa burimet njerëzore dhe pa territor. Por vitet e fundit të paktën për Shqipërinë këto dy burime jetike...

Në Shqipëri 1 milionë banorë më pak se 25 vjet më...

Popullsia e Shqipërisë më 1 janar 2015 arriti në 2.893.005 banorë duke pësuar një rënie me 2.942 banorë, krahasuar me atë të 1 janarit...

MOST POPULAR

HOT NEWS