Thursday, August 6, 2020
Ballina Etiketimet Polin

Etiketim: polin

Investitorët turq përsëri në Ulqin. Akua parku në lokacion të ri

Kryetari i Ulqinit Fatmir Gjeka dhe bashkëpunetorët  e tij pritën në një takim  pune perfaqësuesit e kompanisë turke,,Polin ,,të cilët  edhe mëtej  insistojnë  që...

Këtë vit ska akua park

Për shkak të problemeve në lidhje me pronësine e një pjese të tokës, të cilën e kërkojnë familja Rudoviq, aqua parku në Shtoj nuk...

Nënshkruhet marrëveshja për akua park!

Sot në komunën e Ulqinit u bë nënshkrimi i marrveshjes për ndërtimin e shumëpritur të parkut ujor. Marrëveshja u nënshkrua nga kryetari i komunës z.Fatmir...

Komuna e Ulqinit: Zgjedhet ofertuesi më i volitshëm për ndërtimin e...

Në bazë të vendimit të publikuar sot nga Komuna e Ulqinit, Konzorcimum D.O.O. Ulqin Aqua Park & Entertainment, Bijello Pole zgjedhet si ofertuesi më...

Ja oferta e Polin për akua park!

Kompania turke "Polin", e cila është e vetmja që është paraqitur në tenderin e hapur nga Komuna e Ulqinit për dhënien me qira të tokës në...

MOST POPULAR

HOT NEWS