Sunday, August 1, 2021
Ballina Etiketimet Plani hapsinor

Etiketim: plani hapsinor

Nesër shqyrtimi publik për Planin hapsinor të zonës bregdetare

Nesër me fillim në orën 12.00 në sallën e madhe të Kuvendit Komunal do të mbahet shqyrtimi publik për draftin e Planit hapsinor të...

Këshilli Kombëtar: Kërkesë për fushë futbolli në Ulqin

Këshilli Kombëtar, me iniciativë të kryetarit të Komisionit për media dhe sport Cani Lazoja, ka kërkuar informatë në lidhje me lokacionin e paraparë për...

Plani Hapsinor: Pranohen shumica e propozimeve

Para disa ditëve u mbajt mbledhja e përfaqsuesve të Komunës, Ministrisë së turizmit dhe zhvillimit të qëndrueshëm, si dhe Qendrës për arkitekturë dhe urbanizëm,...

U mbajt mbledhja e Kolegijumit të Kuvendit Komunal

Sic mëson portali ynë, sot është mbajtur mbledhja e Kolegijumit të Kuvendit Komunal, ku është rënë dakord për pikat e rendit të ditës që...

MOST POPULAR

HOT NEWS