Thursday, July 2, 2020
Ballina Etiketimet PHU

Etiketim: PHU

Miratohen qëndrimet dhe përfundimet lidhur me PHU-në

Gjatë shqyrtimit publik të Projekt Planit Hapësinor të Komunës së Ulqinit ka pasur shumë vërejtje dhe sugjerime nga ana e qytetarëve, objekteve komerciale dhe...

MOST POPULAR

HOT NEWS