Monday, August 2, 2021
Ballina Etiketimet Peshkimi ilegal

Etiketim: peshkimi ilegal

Komuna e Ulqinit dhe Ministria e bujqësisë nënshkruajnë marrëveshjen kundër peshkimit...

Ministria e bujqësisë dhe e zhvillimit rural dhe Komuna e Ulqinit kanë nënshkruar marrëveshjen për realizimin e projektit “Zhvillimi i qëndrueshëm i ekosistemit detar...

Në Ulqin janë të regjistruar 35 peshkatar me dinamit

Sipas të dhënave zyrtare të policisë, në komunën e Ulqinit janë të regjistruar 35 persona që me dinamit shkatërrojnë ekosistemin ujor. Por edhe pse ekziston...

Norvegjia financon luftën kundër peshkimit ilegal

Pushteti lokal i ndihmuar edhe nga ndihma financiare e Mbretërisë së Norvegjisë, ka vendosur ti shpallë luftë peshkimit ilegal në Komunën e Ulqinit. E...

Arrestohen dy shtetas shqiptar për peshkim ilegal. Policia përdori armët

Dy shtetas të Shqipërisë janë arrestuar dje derisa po peshkonin në ujrat malazeze të Liqenit të Shkodrës, shkruan "Dnevne Novine". Rreth orës 3.30 shtetasit F.B...

U mbajt konferenca për mrojtjen e ekosistemit dhe ndalimin e peshkimit...

Sot me fillim në ora 11.00, në hotel “Dolcino”, u mbajt konferenca mbi projektin për mbrojtjen e ekosistemit bregdetar dhe detar. Në këtë konferencë, përvec...

IPA: Projekt kundër peshkimit ilegal

  Zyra për bashkëpunim ndërkombtarë dhe projekte ka dërguar thirrje për pjesmarrje në projektin për mbrojtjen e bregdetit të Komunës së Ulqinit. Gjegjësisht ndalimin e...

MOST POPULAR

HOT NEWS