Wednesday, July 15, 2020
Ballina Etiketimet Panair

Etiketim: panair

Delta City: Panair i bashkëpunimit ndërkufitar ndërmjet Malit të Zi dhe...

Në qendrën tregtare Delta City, sot është hapur panairi i bashkëpunimit ndërkufitar ndërmjet Malit të Zi dhe Shqipërisë. Në këtë panair, i cili organizohet nga...

OT: Ofertë turistike në Stamboll

Organizata Kombëtare e Turizmit e Malit të Zi (NTOCG) do të paraqesë ofertën e Malit të Zi për sezonin e ardhshëm në një nga...

Panairi i veturave Detroit 2015 (foto)

Në Detroit të SHBA-së është duke u mbajtur panairi i veturave ku marrin pjese prodhuesit më prestigjoz në botë. Porsche, Mercedes, BMW, GM etj, kanë...

MOST POPULAR

HOT NEWS