Sunday, August 1, 2021
Ballina Etiketimet Norvegjia

Etiketim: Norvegjia

Studim shkencor për vlerësimin e resurseve të Bunës dhe Liqenit të...

Ministria e bujqësisë dhe zhvillimit rural ka hapur thirrjen publike për vlerësimin e resurseve potenciale të Liqenit të Shasit dhe lumit Buna. Nga ministria kanë...

Norvegjia financon luftën kundër peshkimit ilegal

Pushteti lokal i ndihmuar edhe nga ndihma financiare e Mbretërisë së Norvegjisë, ka vendosur ti shpallë luftë peshkimit ilegal në Komunën e Ulqinit. E...

MOST POPULAR

HOT NEWS