Monday, August 10, 2020
Ballina Etiketimet Nikotina

Etiketim: nikotina

Çfarë ndodh kur ndërpresim konsumimin e duhanit?

Shkencëtarët kanë identifikuar rreth 4.000 kimikate në tymin e duhanit dhe në mesin e tyre rreth 50 patogjenë të kancerëve të ndryshëm. Organizata Botërore...

Prodhohet vaksina kundër varësisë nga nikotina

Vaksina ka rezultuar efektive mbi minjtë laboratorik, ndërsa në periudhën e ardhshme pritet që ajo të përdoret edhe tek njerëzit. Shkencëtarët në prodhimin e vaksinës...

MOST POPULAR

HOT NEWS