Sunday, August 9, 2020
Ballina Etiketimet Ndërmarrja për veprimtari komunale

Etiketim: ndërmarrja për veprimtari komunale

Dezinformimi gazetaresk si metodë e njohur antishqiptare

Se profesionalizmi gazetaresk në Mal të Zi matet vetëm me "dorëdhënien" e sponzorëve është e qartë për cdokënd, por gazeta "Dan", e cila megjithatë kurrë...

NP Veprimtaritë Komunale: Akuzat e Hoxhiq arbitrare dhe të pabaza

KOMUNIKATË PËR MEDIA   Reagimi i NP "Veprimtaritë Komunale" mbi një artikull të botuar në të përditshmen "Dan" 21.08.2015. me titull: "Qyteti nuk ka qenë kurrë...

Veprimtaritë Komunale: Sindikati paralajmëron grevë

Lënda:Kumtesë për opinion   Organizata sindikale NP “Veprimtari Komunale” Ulqin përmes kësaj kumtese dëshiron të informojë banorët e Komunës së Ulqinit për gjendjen e vështirë ekonomike...

NP Veprimtaritë komunale: Bëhet pastrimi i rrëshqitjes së dheut në rrugën...

Ndërmarrja “Veprimtaritë komunale” këto dy ditët e fundit ka pastruar dhe bartur dheun nga rrëshqitja e ndodhur me vite në rrugën Valdanos-Mavrian. Përvec kësaj, nga...

Pa koment: Pamje nga vendi i hedhjes së mbeturinave në lagjen...

Foto janë bërë  nga NP "Veprimtaritë Komunale" dhe flasin qartë për nivelin e kulturës së disa banorëve të Ulqinit.  

Veprimtaritë Komunale: Pastrimi i Plazhit të Madh dhe gjelbrimi në Plazh...

NP “Veprimtaritë Komunale” në bashkëpunim me Organizatën Turistike të Ulqinit, të Mirat Detare, Komunën dhe plazhistët, kanë bërë të shtunën pastrimimin e prapavijës së...

NP “Veprimtaritë komunale” : Bëhet pastrimi dhe mirmbajtja e zonave në...

Siç mund të shihet edhe nga fotot, ndërmarrja publike “Veprimtaritë komunale” ka nisur ditët e fundit pastrimin dhe prerjen e barit në zonat e...

NP “Veprimtaritë komunale” : Aksione të përditshme që sezoni të pritet...

Ditët e fundit ndërmarrja “Veprimaritë komunale” ka kryer aksione të njëpasnjëshme në mënyrë që qyteti të jetë sa më i përgatitur për pritjen e...

Zbukurohet njëra ndër zonat më atraktive të qytetit

Lagja në Plazhen e Madhe, që shtrihet nga ura e deri tek moli, është njëra nga zonat më atraktive të qytetit, por nga ana...

Ndërmarrja “Veprimtaritë Komunale”: Ankand për tregun e suvenirave

Ndërmarrja publike "Veprimtaritë Komunale" me datën 30 prill 2015 do të mbaj ankand publik për dhënien me qira të objekteve të përkohshëm në tregun...

MOST POPULAR

HOT NEWS