Monday, July 13, 2020
Ballina Etiketimet Muzeu dixhital

Etiketim: muzeu dixhital

Sot u hap muzeu dixhital në Ulqin

Siç edhe kemin njoftuar, sot është bërë hapja solemne e muzeut dixhital në Ulqin. I realizuar në kuadër të projektit “Promovimi i lidhjes së interentit...

Së shpejti hapet muzeu dixhital në Ulqin

Në kuadër të projektit të përbashkët në mes Malit të Zi dhe Shqipërisë “Promovimi i lidhjes së interentit brezgjërë (broadband) në zonat kufitare të...

MOST POPULAR

HOT NEWS