Monday, July 13, 2020
Ballina Etiketimet Muhamet Nika

Etiketim: Muhamet Nika

Muhamed Nika merr 1800 euro nga Kryetari i Komunës?

Kryetari i Komunës para disa kohëve ka miratuar vendimin që të financohet libri me temë mbi gazetarinë investiguese online në lidhje me korrupsionin e...

Ku shkuan 2500€ alkaten?

Dimë që kompanitë e ndryshme herë pas here nisin procese gjyqësore ndaj Komunës dhe zyrtarëve të saj. Sipas disa burimeve radhën e ka kompania "Gradja...

MOST POPULAR

HOT NEWS