Saturday, August 15, 2020
Ballina Etiketimet Montenegro

Etiketim: montenegro

Ulqini me më së shumti potencial për gaz dhe naftë

Mali i Zi dhe Kroacia po punojnë bashkë për të eksploruar për naftë në detin Adriatik, duke i bërë si rrjedhojë të dyja shtetet...

Mali i Zi me mbi një milion përdorues të telefonisë celulare!

Në fund të gushtit të këtij viti, në Mal të Zi ka pasur 1,104,000 përdorues të telefonisë celulare, që është e barabartë me 178.01 përqind...

MOST POPULAR

HOT NEWS