Saturday, December 5, 2020
Ballina Etiketimet Mogul

Etiketim: mogul

Shkolla politike: Filloi trajnimi për liderët e rinj

Sot në hotelin Otrant filloi shkolla politike nën organizimin e OJQ Mogul, me mbështetjen e e Fondit për realizimin dhe mbrojtjen e të drejtave...

Debate të ashpra në tryezën për të Mirat Detare

Sot në Hotel Mediteran u mbajt tryeza “Menaxhimi i të Mirave Detare”, organizuar nga Mogul dhe Mans. Edhe pse ishin të ftuar vetëm 2 persona...

MogUL: Tryeza “Menaxhimi i të Mirave Detare”

Te ejten Mogul organizon tryezë të rrumbullakët me temën Menaxhimi i të mirave Detare. Në këtë tryezë do të prezantohet Raporti i investimeve i të...

Në Ulqin shënohet dita e qasjes së lirë në informata

Sot në Ranë shoqëria civile zhvilloi një veprimtari për të shënuar ditën e qasjes së lirë në informata, me ç'rast qytetarëve iu ndanë fletushka informative në...

MOST POPULAR

HOT NEWS