Tuesday, July 14, 2020
Ballina Etiketimet Mitja Drobniç

Etiketim: Mitja Drobniç

Opozita kërkon pjesmarrje në ASK, Entin e punësimit…shkarkimin e drejtoreshës së...

Sot në Podgoricë është mbajtur mbledhja e liderëve të partive që kanë përfaqsues në Kuvendin e Malit të Zi. Në takim partitë opozitare URA, Demos,...

Delegacionit të BE-së iu paraqit Deklarata mbi Mbrojtjen e Pronës Private

Një delegacion i përfaqësuesve të shoqërisë civile, pronarëve të pasurive të patundshme, pakicave etnike dhe qytetarëve të BE-së, të cilët janë pronarë të pasurive...

Drobniç thirri në takim partitë e pakicave

Shefi i Delegacionit të BE-së në Mal të Zi, Mitja Drobniç, u takua dje me përfaqsuesit e partive të popujve pakicë dhe Partisë Liberale. Në...

MOST POPULAR

HOT NEWS