Saturday, July 11, 2020
Ballina Etiketimet Ministria e zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit

Etiketim: Ministria e zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit

Pastrimi i Port Milenës: Qeveria hedh fajin te sllovenët

 Ministria e Zhivillimit të Qëndrueshëm ka hedhur poshtë akuzat në gazetën “Dan” të para disa ditëve, se projekti i pastrimit të Port Milenës fle...

Qeveria ndan 197 mijë euro për aktivizimin e pompave në Kripore

Ministria e Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit në tryezë të rrumbullakët në lidhje me mbrojtjen e Kripores së Ulqinit, të organizuar nga Qendra për...

MOST POPULAR

HOT NEWS