Saturday, August 15, 2020
Ballina Etiketimet Ministria e turizmit dhe zhvillimit e qendrueshem

Etiketim: Ministria e turizmit dhe zhvillimit e qendrueshem

Për Kriporen e Ulqinit ministria merr 400.000 euro më tepër

Ministria e turizmit dhe zhvillimit të qëndrueshëm ka kërkuar nga qeveria rritjen e mjeteve nga buxheti për vitin e ardhshëm, por kjo nuk është...

Nga tetori Kriporja do të jetë zonë e mbrojtur

Mali i Zi do të respketojë interesin e Bashkimit Europian dhe konventat përkatëse për ruajtjen e biodiverzitetit në zonën e Kripores duke e shpallur...

MOST POPULAR

HOT NEWS