Monday, August 2, 2021
Ballina Etiketimet Ministria e bujqësisë dhe zhvillimit rural

Etiketim: ministria e bujqësisë dhe zhvillimit rural

Seminar për ullishtarët e Ulqinit

Përfaqësuesit e Ministrisë së bujqësisë dhe zhvillimit rural, organizuan dje seminar me ullishtarët e Ulqinit, ku i njoftuan ata me rregullat dhe hapat që...

Komuna e Ulqinit dhe Ministria e bujqësisë nënshkruajnë marrëveshjen kundër peshkimit...

Ministria e bujqësisë dhe e zhvillimit rural dhe Komuna e Ulqinit kanë nënshkruar marrëveshjen për realizimin e projektit “Zhvillimi i qëndrueshëm i ekosistemit detar...

Qeveria: Bëhet prezantimi i agro buxhetit

Ministria e bujqësisë dhe e zhvillimit rural mbajti sot në sallën e Kuvendit komunal prezantimin e masave të agro buxhetit për vitin 2015. Këto masa...

Bujqësi : Sot promovimi i projekteve përkrahës

Sot në ora 14, në sallën e madhe të komunës, do të mbahet promovimi i projekteve të përkrahjes së pakthyeshme për bizneset familjare në...

MOST POPULAR

HOT NEWS