Thursday, July 2, 2020
Ballina Etiketimet Ministria e arsimit

Etiketim: ministria e arsimit

Të hënën dhe të martën shkollat pushim

Me Kalendarin e shkollor për vitin 2015/2016, Ministria e Arsimit ka paraparë që dy ditë ndërmjet periudhave klasifikuese të jenë pushim. Sipas kësaj, dita e hënë...

Ministria e arsimit: Nxënësit që festuan në shkollën e Tuzit do...

Ministria e arsimit e Malit të Zi ka dalur sot me një deklaratë ku ka njoftuar se do të merren masa ndaj nxënësve të...

Ministria e Arsimit dënon incidentin në shkollën “Boshko Strugar”

Në deklaratën e vet për media, Ministria e arsimit e Malit të Zi ka dënuar ashpër sulmin ndaj mësimdhënësit të shkollës fillore “Boshko Strugar”. “Ministria...

Moda e re e punësimit partiak: Orë fallso në shkolla dhe...

Presioni i antarëve të papunë i partive në pushtet ka shkuar aq larg sa që arsimi dhe shkollat janë kthyer në një poligon për...

Ministria e Arsimit: Shpërndarja e abetareve kombëtare sipas shkollave

Ministra e Arsimit në Mal të Zi ka publikuar orarin e shpërndarjes së abetares kombëtare për nxënësit shqiptarë në Mal të Zi. Klasat e dyta...

Ministria e Arsimit: Do të ndahen 3400 bursa studentore

Ministria e Arsimit e Malit të Zi do të ndajë 3400 bursa studentore për vitin akademik 2015/2016. Studentët e interesuar duhet të paraqesin kërkesën dhe...

Ministria e Arsimit: Së shpejti tenderi për foshnjore

Ministri i Arsimit Predrag Boshkoviq, ka njoftuar se së shpejti do të shpallet tenderi për ndërtimin e pesë foshnjoreve, ndër to edhe ajo në...

Ministria e Arsimit: Abetarja që përdoret në Kosovë dhe Shqipëri të...

Enti i teksteve dhe mjeteve mësimore do t'i propozojë Këshillit Kombëtar për Arsim që abetarja në gjuhën shqipe, e cila është në përdorim në...

MOST POPULAR

HOT NEWS