Monday, July 13, 2020
Ballina Etiketimet Master

Etiketim: master

KKSH: Lajmërim për programet e studimit Master Profesional dhe Shkencor

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi bën të ditur listën e programeve të studimit për Master Profesional dhe Shkencor, për të gjithë...

Suedia ofron bursa për master

Univerzitetet suedeze kanë hapur një program bursash për të interesuarit nga vendet e Ballkanit, në mes të tyre edhe Malin e Zi. Afati i aplikimit...

MOST POPULAR

HOT NEWS