Friday, July 10, 2020
Ballina Etiketimet Marshall tito

Etiketim: marshall tito

Ligjëratë për dhunën tek minorenët

Punonjësit e policisë së Ulqinit në bashkëpunim me gjykatën, Shtëpinë e shëndetit dhe Qendren për punë sociale, në muajin dhjetorë organizuan ligjëratë mbi dhunën...

Të bëhesh drejtor shkolle duhet të jesh në PDS ose PSD

Të bëhesh drejtor i nje institucioni arsimor duhet të jesh anëtar i një prej partive në pushtet, thotë presidenti i Sindikatës së arsimit Zvonko...

MOST POPULAR

HOT NEWS