Wednesday, July 15, 2020
Ballina Etiketimet Maratona e pavarsisë

Etiketim: maratona e pavarsisë

Përfundon Maratona e Pavarsisë Shkodër – Ulqin. Fitues Ilir Këllezi

Maratona e Pavarsisë kësaj rradhe kishte itinerar të ndryshëm nga herët e kaluara. Për ndryshim, pikënisja ishte në qytetin e Shkodrës prej ku vrapuesit...

Maratona e Pavarësisë bashkon Ulqinin dhe Shkodrën

Sot në Ulqin për të tretin vitë rradhazi nën udhëheqjen e Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve , më përkrahjen e Komunës së Ulqinit dhe Bashkësisë...

MOST POPULAR

HOT NEWS