Thursday, August 6, 2020
Ballina Etiketimet Lumi buna

Etiketim: lumi buna

7 shtator: Konferenca ndërkufitare për lumin Buna

Takimi përfundimtar i konsultimit për Planin e Menaxhimit të Burimeve të Integruara për  lumin Buna do të mbahet më 7 shtator 2015 në Ulqin. Takimi...

Në Bunë mbi 100 objekte ilegale

 Ndërmarrja Publike për Menaxhimin e Zonës Bregdetare nuk ka lidhur akoma kontratat për objektet që ndodhen në zonën në pronësi të shtetit pranë lumit...

Rritet rrezikshëm niveli i Bunës

Era jugore dhe reshjet e shiut që kanë rënë gjëtë ditës së sotme, kanë ngritur dukshëm nivelin e lumit Buna. Uji ka depërtuar edhe...

Tender për pastrimin e degës së lumit Buna

Drejtoria e Ujrave e Malit të Zi, ka hapur tender për pastrimin e degës së djathtë të lumit Buna, sipas Projektit për mirëmbajtjen e...

Së shpejti zgjerimi i grykës së Bunës

Me iniciativë të Kryetarit të Kuvendit të Ulqinit, Fuad Haxhibetit, sot u mbajt një takim me drejtorin e Drejtorisë së Ujërave të Malit të...

MOST POPULAR

HOT NEWS