Monday, August 2, 2021
Ballina Etiketimet Ligji zgjedhor

Etiketim: Ligji zgjedhor

Partitë shqiptare do të ngulin këmbë për ndryshimin e ligjit zgjedhor

Partitë shqiptare në Mal të Zi do të vazhdojnë të ngulin këmbë në ndryshimin e ligjit zgjedhor i cili është tejet diskriminues ndaj partive...

Partitë shqiptare të bashkuara: Kërkojnë të ndryshohet ligji zgjedhor

Grupi punues i subjekteve politike shqiptare, i cili do të merret me iniciativën e ndryshimit të ligjit zgjedhor, prej sonte ka filluar edhe punën...

Cungu: Mandati i shqiptarëve më i shtrenjti

Partitë politike shqiptare në takimin e fundit në Ulqin, ishin dakord se ligji aktual zgjedhor është diskriminues ndaj tyre dhe se duhet ndryshuar. Kryetari i...

MOST POPULAR

HOT NEWS