Monday, July 13, 2020
Ballina Etiketimet Lifti ne Kala

Etiketim: lifti ne Kala

Kalajlitë dhe lifti që çon te “Begova Kulla”

Kalaja e Ulqinit është pa diskutim një nga monumentet më të rëndësishëm nga historia ilire dhe e kombit shqiptar në përgjithësi. Është dëshmi e...

Komisioni vendosi kundër Kalasë në UNESCO

Komisioni i cili duhej të vendoste për zgjedhjen ideore të liftit në Kala, mbrëmë mori vendimin e vet. Megjithse disa antarë të këtij komisioni...

Nimanbegu: Çfar fatit po krijon pushteti në Ulqin?

Kompromisat që do të çelin rrugën e devastimit urban, shoqëror dhe moral. Nga kontaktet dhe informatat që kam marr kohën e fundit, duket fare e...

MOST POPULAR

HOT NEWS