Wednesday, August 5, 2020
Ballina Etiketimet Latif haxhibrahimi

Etiketim: latif haxhibrahimi

ICP Office: Suksesi i projektit të financuar nga Norvegjia mund ti...

    Projekti me vlerë 140.000 euro, i cili në masën më të madhe financohet nga Norvegjia dhe një pjesë më të vogël nga komuna e...

Interesim për Ulqin nga Jordani

Dje në Komunen e Ulqinit në një vizitë pune me nënkryetarin Mavriq qëndroi përfaqsuesi i kompanisë Jordaneze Z. Moafaq Ta'amneh, e cila merret me transport dhe logjistikë...

MOST POPULAR

HOT NEWS