Wednesday, June 23, 2021
Ballina Etiketimet Kuvend

Etiketim: kuvend

Riaktualizohet problemi i rajonalizimit të shtëpisë së shëndetit (video)

https://www.youtube.com/watch?v=BsYK7FHjJ7E

KK: Aprovohet vendimi për hipotekë

Në vazhdimin e mbledhjes së Kuvendit të Komunës së Ulqinit, u aprovua vendimi për dhënien e hipotekës me 18 vota pro dhe 1 të...

Kuvendi të premten – vendoset për kredinë

Sot në mbledhjen e Kolegjiumit të Kryetarit të Kuvendit të Komunës së Ulqinit u vendos që seanca e radhës e kuvendit të mbahet më...

Miratohen qëndrimet dhe përfundimet lidhur me PHU-në

Gjatë shqyrtimit publik të Projekt Planit Hapësinor të Komunës së Ulqinit ka pasur shumë vërejtje dhe sugjerime nga ana e qytetarëve, objekteve komerciale dhe...

Fillon mbledhja e Kuvendit të Komunës së Ulqinit

Mbledhja  e tretë e jashtëzakonshme e Kuvendit të Komunës së Ulqinit ka filluar punën sot në ora 10:00. Kryetari i Komunës e ka tërhequr pikën e...

MOST POPULAR

HOT NEWS