Friday, July 10, 2020
Ballina Etiketimet Kredia

Etiketim: kredia

Realizimi i kredisë së Komunës vetëm pas festave

Procedura e realizimit të kredisë me vlerë 4,25 milion euro për Komunën e Ulqinit, për shkak të festave të fundvitit dhe atyre fetare ortodokse, vështirë që...

Të hënën diskutohet kredia e re. Sa përfiton dhe cilat janë...

Të hënën në seancën e radhës së Kuvendit komunal, do të hyjë edhe diskutimi mbi kreditimin e ri të Komunës së Ulqinit me vlerë...

Kuvendi të premten – vendoset për kredinë

Sot në mbledhjen e Kolegjiumit të Kryetarit të Kuvendit të Komunës së Ulqinit u vendos që seanca e radhës e kuvendit të mbahet më...

Sot përgjigjja nga Atlas Banka për kredinë

Sot në Komunën e Ulqinit pritet përgjigjja nga Atlas Banka për aprovimin ose jo të kredisë me të cilën planifikohet të shlyhen rrogat dhe obligimet...

MOST POPULAR

HOT NEWS