Thursday, August 13, 2020
Ballina Etiketimet Kongres

Etiketim: kongres

Mbahet Kongresi i SD: Pesë persona nga Ulqini në Këshillin Qendror

Ivan Brajoviq njëzëri është zgjedhur për kryetar, ndërsa Vuica Llazoviq, Miqo Orllandiq dhe Damir Shehoviq janë zgjedhur nënkryetar të Socialdemokrateve në kongresin e kësaj...

Kongresi i PDS: Gjukanoviq përsëri kryetar

Në kongresin e sotëm të PDS (DPS), ashtu edhe sic pritej, kryetari aktual Millo Gjukanoviq u rizgjodh në postin e kryetarit të partisë. Për nënkryetar...

Sot kongresi i PDS (DPS)

Sot ka filluar punimet kongresi i 7-të i Partisë Demokratike të Socialistëve. Në këtë kongres, i cili nuk pritet të sjell ndonjë ndryshim të...

MOST POPULAR

HOT NEWS