Tuesday, August 11, 2020
Ballina Etiketimet Konferencë

Etiketim: konferencë

7 shtator: Konferenca ndërkufitare për lumin Buna

Takimi përfundimtar i konsultimit për Planin e Menaxhimit të Burimeve të Integruara për  lumin Buna do të mbahet më 7 shtator 2015 në Ulqin. Takimi...

Konferencë: Promovimi dhe përkrahja e biznesit social në Komunën e...

Me datën 03.07.2015, në hotelin Otrant në Ulqin, me fillim në orën 10:00, do të mbahet konferencë në lidhje me promovimin dhe përkrahjen e...

U mbajt konferenca për mrojtjen e ekosistemit dhe ndalimin e peshkimit...

Sot me fillim në ora 11.00, në hotel “Dolcino”, u mbajt konferenca mbi projektin për mbrojtjen e ekosistemit bregdetar dhe detar. Në këtë konferencë, përvec...

MOST POPULAR

HOT NEWS