Saturday, December 5, 2020
Ballina Etiketimet Konferencë për Kripore

Etiketim: konferencë për Kripore

Këshilli Koordinativ për Kripore: Me 28 prill mbledhja e parë

Në Konferencën ndërkombëtare për mbrojtjen e Kripores, të mbajtur me 8 dhe 9 prill, u sollën përfundimet në lidhje me përgjegjësitë e secillës palë...

Konferenca: Pa Kripore ska Europë

Në konferencën për shpëtimin e Kripores së Ulqinit, të organizuar nga CZIP, Euronatur nga Gjermania dhe Komuna e Ulqinit, u dhanë mesazhe të qarta...

MOST POPULAR

HOT NEWS