Sunday, August 1, 2021
Ballina Etiketimet Keshilli drejtues

Etiketim: keshilli drejtues

NP “Ujësjellës-Kanalizime”: Funksionimi i ndërmarrjes në krizë

Mbledhja e Këshillit Drejtues të ndërmarrjes "Ujësjellës-Kanalizime" që duhej të mbahej mbrëmë, nuk u mbajt ashtu siç ishte planifikuar. Sipas informatave që ka portali ynë,...

MD: 147 000 euro për rregullimin e murit dhe parmakëve nga...

Në mbledhjen e fundit të Këshillit Drejtues të të Mirave Detare u vendos që menjëherë pas dhënies së lejes së ndërtimit nga Sekretariati për...

MOST POPULAR

HOT NEWS